Zomerhit.com is weer terug!!

14 april 2013 Geen reacties
zomerhitbg

Na een zeer succesvol jaar vorig jaar, maakt dit jaar Zomerhit.com haar comeback! De zomerse website van New Day Media is weer online! Vandaag zullen er daarom weer vijf potentiele zomerhits verschijnen op de website. Men kan hier zijn stem op uitbrengen! Op basis van onze wekelijkse poll gaan er wekelijks twee nummers door naar de grote finale. Op basis van deze finale wordt in de week van 21 juni de grote zomerhit van 2013 uitgekozen!!

Het format van Zomerhit.com is echter wel wat aangepast. Zo wordt dit jaar iedere vrijdagavond in de grote Vrijdagavondshow de twee nieuwe zomerhits bekend gemaakt. De uitslag van de poll is zo elke vrijdagavond live te horen in de Vrijdagavondshow. In de Vrijdagavondshow van 21 juni wordt de grote zomerhit van 2013 bekend gemaakt op OKE FM.

Ook nieuw dit jaar is de interactie met de social media. Zo kunt u Zomerhit.com vinden op Facebook via facebook.com/zomerhitcom en Twitter via twitter.com/zomerhitcom.

Leuke zomerhit? Deel hem via social media!

Reageer nu!