Zomerhit 2013: SEREBRO – Mi Mi Mi

15 juli 2013 1 reactie
original_Serebro-Mi-Mi-Mi-19

De in Rusland wereldberoemde Serebro zou dit jaar zomaar eens international door kunnen breken. De dames in de auto die vorig jaar Mama Lover op de markt brachten, doen dit jaar nog een gooi naar de zomerhit van 2013 met Mi Mi Mi. Het klinkt vrolijk en zomers, maar is het sterk genoeg voor de zomerhit van 2013? Fout is hij zeker!!

Leuke zomerhit? Deel hem via social media!

1 reactie

  1. Wesley 15 juli 2013 at 14:00

    mi mi mi – serebro…. tja wat zal ik zeggen?
    geweldig nummer gewoon, als een lied zo’n slechte tekst heeft maar als ie dan toch leuk gevonden wordt, dan is t een heel goed nummer. En hij blijft lekker in je hoofd hangen en is lekker vrolijk.
    Als het aan mij ligt is dit de zomerhit van 2013

Reageer nu!