Zomerhit.com 2014 is terug!

2 mei 2014 Geen reacties
DEF-TECH Zomerhit.com

Na een zeer succesvol jaar vorig jaar, waar Blurred Lines van Robin Thicke ft. T.I., Pharrell is uitverkozen tot de officiële zomerhit van 2013, is Zomerhit.com weer helemaal klaar voor de zomerhitverkiezingen van 2014! De komende weken zullen daarom weer de nodige potentiële zomerhits verschijnen. Ook u kunt hierop uw stem uitbrengen! Op basis van onze wekelijkse poll gaan er wekelijks twee nummers door naar de grote finale. Op basis van deze finale wordt de zomerhit van 2014 uitgekozen!

Ditmaal niet zonder kleine veranderingen, Zomerhit.com is namelijk onderdeel geworden van de DEF-TECH Drive In Show. Dit betekend vooral dat wij als redactie nu nóg sneller de nieuwste zomerhits kunnen spotten! Ook dit jaar is er wederom een samenwerking gevormd met het radiostation OKE FM, wat betekend dat er een heuse Zomerhit.com Zomerse Top 50 uitgezonden gaat worden op zaterdagmiddag 21 juni 2014! Vanzelfsprekend komen daar de beste zomerhits van 2014, maar ook de zomerhits van voorgaande jaren voorbij.

Leuke zomerhit? Deel hem via social media!

Reageer nu!