Zomerhit 2014: The Chainsmokers – #SELFIE

23 mei 2014 Geen reacties
the-chainsmokers_selfie

Iedereen heeft er tegenwoordig wel van gehoord, al dan niet zelf gemaakt: een selfie. Twitter, Facebook, Instagram; overal kom je ze tegen. Het Americaanse duo “The Chainsmokers”, bestaande uit Andrew Taggart en Alex Pall hebben hier een nummer op gemaakt met wel degelijk (zomer)hitpotentie. En hoe kan het ook anders, als titel is er voor “#SELFIE” gekozen, wat het idee achter het nummer ook wel zeer sterk benadrukt. Ook de clip is uiteraard geheel toepasselijk, buiten de zangeressen om zijn er veelal mensen te zien die een selfie maken. Heeft deze hit voldoende potentie om de titel “Zomerhit van 2014” te mogen dragen? Stem dan op “The Chainsmokers”!

Leuke zomerhit? Deel hem via social media!

Reageer nu!