“Summer” officiële zomerhit van 2014!

4 juli 2014 Geen reacties
calvin-harris-summer

Zaterdag 21 juni 2014, de officiële start van de zomer, sloten de stembussen om 12.00 uur. Nog geen vier uur later werd de officiële zomerhit van 2014 bekend gemaakt in de Zomerse 50 op Oké FM. Tijdens deze 4-uur durende uitzending werden de beste zomerhits van de afgelopen jaren gedraaid met als ontknoping de bekendmaking van de officiële Zomerhit van 2014.

Gedurende de afgelopen 10 weken kon er een stem uitgebracht worden op de genomineerde potentiële nieuwe zomerhits. Elke week werd een nieuwe stemlijst geopend waarop een stem uitgebracht kon worden op de nieuwste hits met uiteindelijk een winnaar als gevolg.

Martijn de Fijter, organisator van de zomerhit verkiezingen 2014, spreekt van een succes: “Inmiddels is dit het 3e jaar dat Zomerhit.com deze verkiezing presenteert, met wederom een verbluffend bezoekersaantal en veel positieve reacties.”.

Helaas zijn de verkiezingen inmiddels afgelopen, maar ditmaal voeren we nog een kleine verandering door. Waar we voorgaande jaren stopten met nieuwe hits uploaden, gaan we dit jaar gewoon door! Gedurende de komende tijd zullen we doorgaan met het plaatsen van zomerhits, ook plaatsen we natuurlijk de ingezonden hits van de Zomerhit.com-gebruikers. Ook een zomerse plaat in gedachten welke uiteraard niet mag ontbreken? Via deze link kan die gemakkelijk ingestuurd worden!

Winaar
Het was dit jaar een spannende strijd, maar toch hebben we met 32% van de stemmen een winnaar! Calvin Harris wint de zomerhit verkiezingen van 2014 met zijn hit “Summer”. Als tweede kort hierna is Tiësto ft. Matthew Koma met hun “Wasted” geëindigd. Op de derde plaats vinden we de nieuwe plaat van Gers Pardoel, “Louise”.

Wederom waren de zomerhit verkiezingen een groot succes, waardoor we vast en zeker ook in 2015 weer terugkomen met een nieuwe verkiezing.

Tot slot willen wij van de Zomerhit.com-redactie alle stemmers en bezoekers hartelijk danken voor de inzet. Een fijne zomer toegewenst en hopelijk tot het volgende seizoen!

Leuke zomerhit? Deel hem via social media!

Reageer nu!