Over Zomerhit.com

Zomerhit.com is één van de online concepten van de DEF-TECH Drive In Show. Zomerhit.com is een online concept dat zich richt op de grootste zomerhit van 2014. Net als vorig jaar bepaalt de bezoeker welke zomerhit wordt bekroond tot zomerhit van het jaar. Zomerhit.com is daarom ook een samenwerkend initiatief van de DEF-TECH Drive In Show en de radiozender OKE FM.

Hoe werkt het precies?
Het online concept van zomerhit.com is eenvoudig. Dagelijks verschijnen er videoclips van zomerse hits op zomerhit.com, deze videoclips kunt u bekijken en de zomerhits kunt u zo beluisteren. Aan het einde van de week kunt u uw stem uit brengen op diverse genomineerde zomerhits. Op basis van de hoeveelheid stemmen en de waardering van de bezoekers wordt er zo een overzicht samengesteld van de best gewaardeerde zomerhits. Deze meest gewaardeerde zomerhits komen vervolgens zo in de halve finale. Zo wordt dus duidelijk welke zomerhit de grootste zomerhit van Nederland is!

Wat voor soort zomerhits?
Zomerhit.com zal diverse zomerhits plaatsen, van landelijke artiesten tot aan grote internationale artiesten. Zomerhit.com is op zoek naar dé ultieme zomerhit van 2014, uit het verleden is al gebleken dat ook Nederlandse artiesten een grote zomerhit kunnen scoren. Daarom worden er ook Nederlandstalige artiesten meegenomen in de grote verkiezing van dé zomerhit van 2014!

Wie mag er stemmen?
Iedereen mag mee doen, iedereen mag zijn of haar stem uitbrengen op zijn favoriete zomerhit. Ook social media acties e.d. zijn volledig toegestaan. Je mag alles uit de kast te trekken om jouw favoriete zomerhit uit te laten verkiezen tot zomerhit van het jaar!

De finale
Op zaterdagmiddag 21 juni 2014, de officiële start van de zomer en tevens ook de langste dag van 2014, wordt de grote winnaar bekend gemaakt. Live op OKE FM zal dan de officiële zomerhit van 2014 bekend gemaakt woreden! De finale wordt dan live op de radio uitgezonden, maar is ook via het internet te volgen.